• TT Valmennus LinkedIn
  • TT Valmennus Twitter
  • TT Valmennus YouTube
  • TT Valmennus Instagram

© 2020 TT Valmennus Oy.

10 askelta menestykseen

-valmennus

Inspiroidu ja oivalla uskomattoman osaamisyhdistelmän avulla. Yhteistä tarinaa ovat rakentamassa myynnin johtamisen huippuosaaja Antti Paussu ja yritystalouden moniottelija Timo Toivanen.

Tarjoamme tehokkaan valmennuksen sisältäen mm. 10 vinkkiä, jotka yhdistävät menestyviä myynnin esimiehiä. Valitse käyttöösi sopivimmat konkreettiset työkalut myynnin, liiketoiminnan ja talouden johtamiseen. 

Käytännönläheiset, eloisat puhujat varmistavat ansaitsemasi tunnelman. Molemmilla puhujilla on yli 1000 valmennustapahtuman kokemus ja 20 vuoden tausta omalta alaltaan. 


 

Katso menestyvän johtajan videosarja

Tutustu kouluttajiin

Antt Paussu

Kuka Antti?

Antti Paussu, Myyntijohdon personal trainer Oy: isä, sarjayrittäjä, toimitusjohtaja, myynnin sekä johtamisen ammattilainen. 

Antin ammatillinen elämäntehtävä on auttaa asiakkaitaan johtamaan sekä myymään paremmin. Intohimo myyntiä kohtaan syntyi jo 1990-luvun puolella ja koko kaksikymmenvuotinen ura on koostunut sekä kansainvälisten talojen myynti- ja markkinointitehtävistä (Unilever sekä Philips) sekä viimeiset kymmenen vuotta konsultoinnin ja valmennuksen parista (Trainers’ House sekä yrittäjyys). Asiakkaat arvostavat Antin käytännönläheisyyttä, pelisilmää, ulosantia ja konkretiaa. Hänen palveluitaan ovat hyödyntäneet viime vuosina mm. Paulig, Ålandsbanken, Castrén & Snellman ja moni muu oman alansa menestyjä.

 

Anttiin voit tutustua lisää täällä: https://www.myyntijohdonpt.fi

Kuka Timo?

Timo Toivanen, TT Valmennus Oy: talouden oivalluttaja, yritysvalmentaja, yrittäjä (eli myyjä) ja toimitusjohtaja.

Timo on yritystalouden moniottelija, jonka intohimona on synnyttää talouden oivalluksia kuulijoissaan. Timo on kouluttanut ja valmentanut yli 60 yrityksen räätälöidyissä talouden valmennuksissa sekä avoimissa valmennuksissa tuhansille kuulijoille. 

TT Valmennus on vahvasti kasvava talouden valmennustalo, jonka perustajana ja omistajayrittäjänä Timo toimii yrityksensä kasvun moottorina. Timon teesit kouluttajana ovat osaa asiasi, vuorovaikutus puree, intouta, rautalangoita ja oivalluta.