top of page
TALOUDEN TÄYSPAKKAUS

Palvelumme

Artboard 6.png

Talouden valmennusta räätälöidysti tai avoimissa koulutuksissa, innostavaa sparrausta ja taloutta pureksivia keynote-puheenvuoroja.

palvelut_ikoni_1.jpg
palvelut_ikoni_2.jpg

Räätälöidyt yritysvalmennukset

Yrityksille räätälöidyt valmennuksemme ovat asiakkaan tarpeeseen kohdennettua valmennusta. Aiheet ja teemat kartoitetamme yhdessä asiakkaan kanssa. Perusvalikoimassamme on 12 yritystalouden keskeisintä aihetta. 

Tutustu

Avoimet 
koulutukset

Kaipaatko ahaa-elämyksiä talouden saralta? Tutustu kaikille avoimien koulutustemme tulevaan tarjontaan sekä aikatauluihin. Koulutusteemat ovat ajankohtaisia ja todennetusti hyödyllisiä.     

Tutustu

palvelut_ikoni_3.jpg
palvelut_ikoni_4.jpg

Sparraukset

Oletko tilanteessa, jossa sinun pitäisi olla mukana päätöksenteossa, mutta käyttökatteet, nettotulokset, ROI:t ja nettovelkaantumisasteet aiheuttavat päänvaivaa. Ei hätää. Apu on lähellä. TT Valmennuksen henkilökohtaisessa sparrauksessa voimme pureutua juuri sinun haasteisiisi. 

Tutustu

Keynote-puheenvuorot

Haluatko innostaa henkilöstöäsi kiinnostumaan taloudesta yrityksenne tapahtumassa? Yllätä itsesi ja työyhteisösi laadukkaalla talousihmisellä puhumassa aiheesta tavalla, joka jättää positiivisen jäljen ja sytyttää kiinnostuksen. 

Tutustu

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat jättää tarjouspyynnön, lisää yhteystietosi ja me olemme sinuun yhteydessä. 

Kiitos. Palaamme sinulle pikimmiten!

YHTEYS
tt_group-9139
tt_group-9278
tt_group-9217
tt_group-9158
tt_group-9174
tt_group-9239
tt_group-9129_edited
tt_group-9135
PHOTOS
bottom of page