top of page

Sparraukset

Artboard 6.png

Väistä tai saat osuman – talousosaamista. Henkilökohtaisella tasolla. 

Oletko tilanteessa, jossa sinun pitäisi olla mukana päätöksenteossa, mutta käyttökatteet, nettotulokset, ROI:t ja nettovelkaantumisasteet aiheuttavat päänvaivaa? 
Jos työkalupakistasi puuttuu talouden välineistöä, apu on lähellä. 

 

Henkilökohtaisessa sparrauksessa voimme porautua juuri sinun tarpeisiisi yritystalouden ymmäryksen maksimoinnissa. 

Sparraukset soveltuvat mm. hallituksen jäsenille, johtoryhmän jäsenille, yrittäjille, toimitusjohtajille ja muulle johdolle.

Sparrauksistamme sanottua

"Timon valmennuksessa sain tärkeää vahvistusta omille ajatuksilleni ja lisärohkeutta seurata visiota ja koettuja muutostarpeita yhtiössä. Minä, kuten moni muukin johtavassa asemassa lähes yksin kamppaileva asiantuntija, kaipaa bisnestä ymmärtävää sparraajaa. Keskustelut luottamuksella ja häpeilemättä luo mahdollisuudet uuden ideointiin. Tästä on hyvä ponnistaa kyteneet ajatukset esille johtoryhmätyöskentelyyn."

Senni Hyyppä,

Controller (Talousjohtajan äitiyslomasijaisuus), Wippii Work -konserni

Sparrausten toimintatapa 

Sparrauksessa kartoitetaan ensin sparrattavan talousosaamisen lähtötaso, jonka pohjalta räätälöidään askelmerkit etenemiselle. Sparraus on intensiivistä, interaktiivista keskustelua ja oivaltamista, jossa molempien osapuolten sitoutumien on tärkeää.

 

Onnistuminen mitataan lopulta lähtötason, asetettujen tavoitteiden ja matkan varrella vallinneen sitoutumisen yhteissummana. Sparrauksen askelmerkit ja tavoitteet asetetaan aina sparrattavan nykyisen työroolin tai tulevaisuuden urasuunnitelmien vaatiman talousosaamisen huomioiden, mutta etenemisen ratkaisee kuitenkin sparrattavan yksilöllinen oppimisvalmius ja -nopeus.

Varaa aika sparrauksen alkukartoitukseen tai lähetä meille viestiä tästä.

Esimerkkejä sparrauksista ja hinnoista

Talousbuusti hallitusjäsenelle

Talousymmärrys on kaikille osakeyhtiön hallituksen jäsenille välttämätöntä. Hallitusjäsenen sparrauksissa askelmerkit ja tavoitteet asetetaan aina hallitustyössä vaadittava talousosaaminen huomioiden.

Hinta alkaen 1 500  € (+ alv.)

Talousbuusti kasvuyrittäjälle

Kasvuyrittäjän talousosaamisen painotukset ovat hieman erilaiset kuin esim. aloittavalla yrittäjällä tai vakiintuneen ja tasaista liikevaihtoa tekevän yrityksen päättäjillä.

 

Tässä sparrauksessa huomioidaan paljon kasvuyrityksen talouteen liittyviä erityispiirteitä ja talouden osaamisvaatimuksia.

Hinta alkaen 700 € / 3 h (+ alv.)

Talousbuusti aloittavalle tai pienelle yritykselle 

Tässä sparrauksessa keskitytään pienen yrityksen tai aloittavan yrittäjän talouden perusosaamisen kerryttämiseen.

 

Pienessä yrityksessä ja yrityksen alkuvaiheessa yrittäjä välttää tyypillisiä talouden karikkoja, kun osaaminen varmistetaan ja kerrytetään jo ennen yllättäviä tilanteita kokeneen talouden sparraajan tukemana.

Hinta alkaen 500 € (+ alv.)

Varaa aika/kysy

Varaa aika kanssamme sparrauksen alkukartoitukseen (20 min), jossa kartoitetaan sparrauksen taustoja, tavoitteita ja alustavaa sisältöä sekä sovitaan aikataulutus tarkemmalle suunnittelulle ja jatkolle. Ajan varaaminen ei velvoita sinua mihinkään. 

Jos sparraukseen liittyen heräsi kysyttävää. Voit jättää kysymyksesi alle, ja me olemme sinuun yhteydessä. 

Kiitos. Palaamme sinulle pikimmiten!

bottom of page