TT BUDJETOINTIPROSESSI NYKYPÄIVÄÄN

Mitä kaikkea budjetoinnilla voidaan saavuttaa? Onko sen hyödyt lähimainkaan käytössänne? Olisiko nyt oikea hetki päivittää budjetointinne nykypäivän parhaiden käytäntöjen mukaiseksi?

Haluatteko talouden moniottelijalta viimeisimmät vinkit budjetointiin? Sovitaanko kartoituspalaveri, jossa talouden valmennuksen ja sparrauksen asiantuntija johtaa keskustelua suuntaan, jolla saatte budjetoinnista täysin uudenlaisia hyötyjä irti?

 

Aloitetaan siitä, että poistetaan kulunut, vanhanaikainen ja kovin negatiivisia tunteita herättävä termi ”budjetointi” kokonaan sanastostamme. Puhutaan jatkossa talouden suunnittelusta.

 

Lupaamme, että tämän paketin avulla esim. 500 000 euron liikevaihtoa tekevä yritys kasvattaa vuoden 2018 aikana nettotulostaan vähintään 5 000 eurolla eli viivan alle jää liikevaihdosta yksi prosenttiyksikkö enemmän. Voit laskea nopeasti omalle yrityksellesi koituvan suoran hyödyn kannattavuuden kasvuna. Välillisinä hyötyinä mainittakoon ajankäytön tehostuminen, henkilöstön tyytyväisyyden ja sitoutumisen kasvu, työtehojen kasvu, asiakastyytyväisyyden kasvu, liikevaihdon kasvu sekä tuote- ja/tai palveluvalikoiman kehittyminen.

 

Tilaa kartoituspalaveri heti, niin ehdit toteuttamaan sen ennen budjetointikiireiden aloittamista!

TT Talouden suunnitteluprosessi nykypäivään

 

  1. Kartoituspalaveri sisältäen asiantuntijan taustatyön, n. kahden tunnin sparrauksen ja toimenpide-ehdotukset: 495 €

  2. Talouden suunnitteluprosessin uudelleenmuokkaus: 895–1950 €*

  3. 3. Talouden suunnittelun valmennuspäivä henkilöstölle: 2 900 €

  4. Henkilökohtainen jälkisparraus suunnitteluprosessin suunnitteluvaiheen loppupuolella: 190 € /hlö

 

*) riippuen nykytilan ja tavoitetilan välisestä erosta

 

Jokainen prosessin vaihe on myös tilattavissa erikseen riippuen tarpeestanne. Voit esimerkiksi tilata pelkän talouden suunnittelun valmennuksen ja jälkisparraukset, jos talouden suunnitteluprosessin kehittämiselle ei ole tarvetta, mutta haluat lisätä henkilöstösi osaamista talouden suunnittelussa. Hinnat ovat suuntaa-antavia arvonlisäverottomia esimerkkihintoja.

 

 

Tai tilaa koko paketti yhteishintaan: 3 900 €

 

sisältää kartoituspalaverin + toimenpide-ehdotukset, suunnitteluprosessin uudelleen muokkauksen ja valmennuspäivän henkilöstölle. Henkilökohtainen jälkisparraus on valmennuksen jälkeen varattavissa lisäpalveluna.

 

TT Valmennus toimii ja on olemassa hyvän valmentamisen ja sparrauksen puolesta.

  • TT Valmennus LinkedIn
  • TT Valmennus Twitter
  • TT Valmennus YouTube
  • TT Valmennus Instagram

© 2020 TT Valmennus Oy.